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[노밀가루, 노반죽, 다이어트] 초유단백질(고단백질) 파우더 품은 곡물빵 만들기 ‍: Colostrum protein grai…

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작성자 비욘드 푸드 BEYOND F… 작성일20-11-14 00:00 조회0회 댓글0건

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NO小麦粉、NO生地、初タンパク質穀物パン作り

Carbohydrate flour causes obesity, fatty liver and diabetes. I made a healthy grain bread using colostrum protein that can be easily obtained at mart/online shopping malls. Make a diet grain bread that anyone can easily make without special dough. It's really moist and tastes good.
탄수화물 밀가루는 비만, 지방간 그리고 당뇨를 유발합니다. 마트/온라인 쇼핑몰에서 쉽게 구할 수 있는 초유단백질을 이용한 건강식 곡물빵을 만들어봤습니다. 누구나 쉽게 특별한 반죽 없이 만들 수 있는 다이어트 곡물빵을 만들어보세요. 정말 촉촉하고 맛도 좋아요. Subscriptions and likes are a huge boost to video production. 구독과 좋아요는 영상제작에 큰 힘이 됩니다. 되도록 풀 시청을 부탁 드립니다.

Efficacy of colostrum protein
Colostrum refers to milk that is squeezed within 5 days after delivery of a cow, which is 0.5% of the world's milk production. It contains protein, essential amino acids, vitamins and minerals, of which protein is five times that of regular milk. It is rich in immunoglobulin (lgG), which neutralizes harmful substances in the body and prevents the invasion of bacteria. In these days when immunity is needed, the efficacy of colostrum protein is getting more attention.

초유단백질의 효능
초유는 젖소의 분만 후 5일 이내 짜낸 우유를 말하는 것으로, 전 세계 우유 생산량의 0.5%에 해당한다. 단백질, 필수 아미노산, 비타민, 미네랄을 함유하고 있는데 그중 단백질은 일반 우유의 5배에 달한다. 몸속의 유해 물질을 중화시키고 세균의 침입을 막아주는 면역글로불린(lgG)이 풍부하다. 면역력 증진이 필요한 요즘 같은 시기에는 이러한 초유단백질 효능이 더욱 주목받고 있다.

재료/Ingredients
프로틴류45g( 초유단백질을 넣었지만 모두 가능합니다)/Proteins 45g (Colostrum protein is added, but all are possible)
보리가루 45g/45g barley flour
발아현미가루 45g/Germinated brown rice flour 45g
통밀가루 120g/120 g whole wheat flour
코코넛 오일 25ml/25 ml coconut oil
물 160ml/160 ml of water
스테비아 25g/25g stevia
이스트 3g/3g yeast
소금약간/A little salt
말린과일류/ Dried fruits
아몬드 슬라이스/Almond slice

요리법
1. 볼에 모든 가루류를 넣어 줍니다
2. 이스트는 함께 넣으셔도 되고 따로 따뜻한 물에 녹여 넣어도 됩니다.(발효는 비슷합니다)
3. 물 160ml를 2~3번에 나누어 상태 봐 가면서 반죽합니다.
4, 유산지나 종이호일에 꺼내 1분 이내로 살짝 모양을 잡아 줍니다
(긴 반죽도 상관 없습니다. 하지만 짧아도 발효나 맛은 같습니다)
틀에 넣어도 되고 없어도 상관 없숩니다.
5. 비닐덮고 젖은 주방용 행주 덮고 30분 후
6. 발효되면 바로 165도 10분정도 예열된 오븐에서 25분 정도 구워줍니다.

Methods of Cooking
1. Put all the powder in the bowl
2. Yeast can be added together or separately dissolved in warm water (fermentation is similar).
3. Divide 160ml of water into 2~3 times and knead while checking the condition.
4, Take it out on parchment paper or paper foil and shape it slightly within 1 minute
(It doesn't matter if the dough is long, but even if it is short, the fermentation and taste are the same). It doesn't matter if you put it in a mold or not.
5. Cover with plastic and wet dishcloth 30 minutes later
6. After fermentation, bake for 25 minutes in an oven preheated to 165 degrees for 10 minutes.

비즈니스 문의:beyondfood100@gmail.com
BEYOND OST:자작곡 self-composed song

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